Spring naar inhoud

Pensionregels

Dieren die in het pension komen logeren, moeten minimaal zeven dagen van tevoren ingeënt zijn. De enting moet in ieder geval geldig zijn tot de datum dat het dier weer wordt opgehaald uit het pension. Het entingsbewijs (vaccinatieboekje) moet meegebracht worden als uw dier komt logeren, u krijgt dit weer mee terug bij het ophalen.

Honden moeten ingeënt zijn tegen hondenziekte, parvo en de ziekte van Weil (de zgn. cocktailenting). Daarnaast is een aparte enting tegen kennelhoest verplicht.Katten moeten ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte.

Als uw dier nog niet gechipt is, bieden wij de mogelijkheid om dit tegen gereduceerd tarief te laten doen tijdens het pensionverblijf. Wij voeren in het pension hoogwaardig voer in diverse varianten (adult, senior, puppy/kitten en sensible). Als uw dier iets anders moet eten, kunt u eigen voer meegeven.Medicijnen geven is geen probleem voor ons, meldt u dit vooraf en zorgt u ervoor dat deze met het dier meekomen.

Als u uw dier brengt, vragen we u om een telefoonnummer waarmee we contact kunnen opnemen met uzelf of met een thuisblijver als er problemen zijn. Neemt u dit dus mee.