Spring naar inhoud

Uw kat in ons pension

De katten die bij ons logeren, mogen loslopen in één van de drie pensionkamers. Daar staan voldoende ligmandjes, krabpalen en kattenbakken. Ook staat er altijd vers water en brokjes voor ze. Elke ochtend krijgen ze een portie blikvoer als ze dit mogen hebben. Aan de pensionkamers zit een ruime en volledig afgesloten buitenren vast, waar de katten als het mooi weer is lekker in het zonnetje of juist koel in de schaduw kunnen liggen.

Katten die op een speciaal dieet staan, zoals blaasgruisvoer of nierdieet, zijn bij ons ook van harte welkom. In drukke periodes kunnen ze in een apart hok in de kamer verblijven, zodat ze geen verkeerd voer kunnen eten. Als het rustiger is, kunnen ze apart van de andere logés in een kamer loslopen met hun eigen dieetvoer.De aparte hokken zijn ook beschikbaar voor katten die helemaal niet met soortgenoten overweg kunnen, of die bijvoorbeeld erg bang zijn.

Minimaal twee keer per dag komt een gediplomeerde medewerkster kijken bij de katten of alles goed gaat en of ze het naar hun zin hebben. Zij geeft ook eventuele medicijnen. Elke ochtend worden de verblijven schoongemaakt door een vast team vrijwilligers, die natuurlijk ook even met de katten knuffelen. En daarnaast zijn er elke middag nog één of twee “knuffeloma’s” aanwezig die speciaal langskomen om de katten extra aandacht te geven. Uw kat zal dus niets tekort komen tijdens uw vakantie!