Spring naar inhoud

Sponsoring

Alle dieren die in het Dierentehuis binnenkomen, worden door de dierenarts nagekeken en ingeënt. Eventuele ziekten worden behandeld. Ook wordt bij de dieren een microchip onder de huid ingebracht, zodat ze altijd geïdentificeerd kunnen worden. De katten worden bovendien gecastreerd of gesteriliseerd, en zonodig worden ook andere operaties uitgevoerd. Nadat dit allemaal gedaan is, is het dier klaar om naar een nieuw thuis te gaan. Via een actief beleid probeert het asiel voor alle dieren een geschikte nieuwe baas te vinden. Gelukkig lukt dit vrijwel altijd, ook voor oude en/of verwaarloosde dieren. Ze krijgen hiervoor net zo lang de tijd als nodig is. Het is dus niet zo dat asieldieren die niet binnen een bepaalde tijd zijn opgehaald, worden afgemaakt! U zult begrijpen dat hoge kosten een onvermijdelijk gevolg zijn van dit beleid. Geldgebrek mag wat ons betreft echter geen reden zijn om van bovenstaande principes af te wijken.

Daarom is uw hulp onmisbaar!

Wat houdt sponsoring in?

Als u zich aanmeldt als sponsor van een hondenkennel of kattenhokje, wordt hieraan een sponsorbordje bevestigd met de door u gewenste naam. Indien u dit wenst, kunt u ook een foto meesturen.
Als sponsor ontvangt u bovendien 1 of 2 keer per jaar onze nieuwsbrief "OnderDak", zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het asiel. Ook kunt u hierin lezen hoe het binnengekomen geld is besteed.
U kunt zich aanmelden als sponsor per e-mail via info@dierenasiel-hoorn.nl
Indien u eerst meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de beheerder (telefonisch of via e-mail) of bij het dierentehuis langskomen tussen 13.00-16.00 uur (behalve zondag).

Ik wil een (eenmalige) donatie doen, kan dat?

Als u een donatie wilt doen dan is deze van harte welkom! Het rekeningnummer van het asiel is NL97 INGB 0001 3247 49, de tenaamstelling is Stichting Heberdina Japin Timmer.