Spring naar inhoud

Pleeggezinnen gezocht

Voor onze kittens zijn wij op zoek naar geschikte pleeggezinnen. Beschikt u over een goede dosis tijd, ruimte en liefde? En wilt u hen helpen om een mooie nieuwe toekomst op te bouwen? Wellicht is pleeggezin zijn dan iets voor jou.

Wij vinden het erg belangrijk dat kittens opgroeien in een huiselijke omgeving, dit is erg belangrijk voor een goede socialisatie. Wij zoeken pleeggezinnen voor moederpoes en kittens, kittens zonder moeder, fles/sonde kittens en eventueel voor volwassen katten. Sociaal en schuw.

Van belang is dat u veel thuis bent en ruimte in huis hebt. Het liefst een apart kamertje, want kittens hebben ook veel rust nodig. Verder zijn andere huisdieren ook gewenst, zodat ze hier ook aan kunnen wennen. Let wel op: deze dieren moeten sociaal zijn en allemaal goed gevaccineerd.

Naast het verzorgen en socialiseren, is het ook van belang dat u in kunt schatten hoe het gaat met de katten. Bij veranderingen in gedrag of gezondheid verwachten wij een doortastende houding en bent u in staat direct te reageren. U moet bereid zijn om als het nodig is een bezoek aan de dierenarts af te leggen. Onze dierenkliniek zit in Hoorn, Dierenkliniek De Zuiderdracht.

Uiteraard heeft u veel affiniteit met katten en bent u bereid mee te helpen zoeken naar een uiteindelijk adoptiegezin. Het socialiseren van katten is ontzettend mooi werk. Bij ons weet u waar de kat vandaan komt en uiteindelijk naartoe gaat. UJe volgt de kittens en katten dus van begin tot eind en maakt alle veranderingen mee.

Wij zorgen ervoor dat u alles in huis krijgt om de katten te kunnen verzorgen, zoals kattenbak, mand, voer, bench en natuurlijk de dierenarts kosten. Wij begeleiden de socialisatie en bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de beheerder, Jacyntha Oostermeyer.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op via info@dierenasiel-hoorn.nl

Vermeld in uw mail s.v.p. uw naam, telefoonnummer, ervaring en thuissituatie.